PRESENTACIÓ CAMPANYA “SALVEM L’ARTESÀ”

Benvolgudes amigues iamics ,

El proper dijous, dia 22 d’abril del 2010,  a les 19,30 hores, us convidem a la Presentació de la Campanya “SALVEM L’ARTESÀ” que farem a la Sala d’Actes de l’Hotel d’Entitats del Prat (C/ Lo Gaiter del Llobregat, 31).

Aquesta serà la nostra lluita davant la poca voluntat de l’equip de govern del nostre Ajuntament per recuperar el teatre Artesà i tot el seu recinte com al centre cívic, cultural i social que necessita el nostre barri. En aquest acte, us presentarem les activitats que estem preparant inicialment encara que no seran les úniques.

US AGRAIRIEM LA VOSTRA ASSISTÈNCIA !!!

Quant a nucliantic

La nostra associació de veïns té els seus orígens un 24 de desembre de 1.990. Un grup de persones van decidir constituir la nostra associació de veïns i es van marcar unes fites de treball:  Col·laborà amb els poders públics per millorar els serveis del barri.  Promoure la celebració de festes i actes culturals per als seus associats.  Preservar els interessos dels veïns i petits negocis del nostre barri. Les persones que van arrancar aquesta aventura, fa uns 16 anys aproximadament, van ser: En Josep Antoni Puig i Rovira, en Ramón Ribas i Forgas, en Jordi Gili i Farrés, na Irene Pallarés, en José Antonio Florencio i Diañez i en Josep Mª Sardà i Boixadera. Abans de que aquest bloc entrés al món internauta, vam poder treballar sota les directrius de la única dona fundadora de la nostra associació: la nostra ex-presidenta na Irene Pallarés. Ella va saber engrescar a les persones que avui estem lluitant amb il·lusió per seguir mantenint viu l\'esperit d\'aquell 24 de desembre del 1.990.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 comentaris a l'entrada: PRESENTACIÓ CAMPANYA “SALVEM L’ARTESÀ”

  1. Tamb� fareu que el Bar de l’Artesa compleixi la normativa sobre soroll i s’a�lli acusticament. Els ve�ns del nucli antic que hi vivim al davant, n’estem tips de sentir soroll de nits. review best forex software

  2. Windows 7 diu:

    En aquest acte, us presentarem les activitats que estem preparant inicialment encara que no seran les úniques.

  3. 近年、生活水準の継続的な改善と、人々の欲望が社会活動に参加しても、ドレスは、より多くの人々は、特殊な状況で使用されているされており、増加しており、過去からリースに着用者のいくつかの購入またはコレクションを表します。一方、過去の市場に比べウエディングドレス販売台数が大幅に増加している。しかし、業界カラードレス格安、製品の品質問題の急速な発展は、非標準の市場はますます顕著になってくる。

Els comentaris estan tancats.