8 i 9 MAIG.-CAP DE SETMANA A SORT, RIALP i LLAC DE SANT MAURICI

La nostra associació de veïns us ofereix una excursió de dos dies a Sort, Rialp i al Llac de Sant Mauricidurant el cap de setmana del 8 i 9 demaig.

DISSABTE: CIUTAT D’ORIGEN – RIALP –SORT

La sortida tindrà lloc a la nostra ciutat a les 7hores del matí en direcció a Balaguer i  ens aturarem a esmorzar(No inclòs). Tot seguit, continuarem fins a Tremp, La Pobla de Segur, finsarribar al nostre destí: RIALP. Lliuramentd’habitacions i dinar. Per la tarda ens traslladarem fins la propera poblacióde Sort, on estroba el “fenomen” de les loteries: “LA BRUIXA D’OR”. Temps lliure per visitaraquesta població i tornada cap a l’hotel. Sopar i allotjament.

DIUMENGE:– RIALP – ESPOT – CIUTAT D’ORIGEN

Esmorzar a l’hotel. Pel matí, sortida cap a Espot, bonic i pintoresc poble delPirineu, on esperen els vehicles 4 x 4 per ascendir fins a l’inaccessible Llac de Sant Maurici, declarat ParcNatural i, sens dubte, un dels llocs més bells del Pallars (Entrada NoInclosa). Tornada a l’hotel i dinar. Per la tarda, a una hora convinguda,iniciarem la tornada a la nostra ciutat d’origen.

INCLOU: Transport en un modern autocar– Règim de Pensió Completa – Hotel a la zona – Vi i aigua en els dinars – Guía acompanyant.

NO INCLOU: Extres Personals – Ni res queno es mencioni com inclòs al itinerari – 4 x 4 JEEPS Preu de 13 Euros.

 Preu SOCIS: 86,00.- Euros                                                Preu NO SOCIS: 89,00.-Euros

Per més informació i per fer la vostra reserva,ens trobareu pels vespres a partir de les 19 hores al nostre despatxde l’Hotel d’Entitats.

 US HI ESPEREM !!!

Quant a nucliantic

La nostra associació de veïns té els seus orígens un 24 de desembre de 1.990. Un grup de persones van decidir constituir la nostra associació de veïns i es van marcar unes fites de treball:  Col·laborà amb els poders públics per millorar els serveis del barri.  Promoure la celebració de festes i actes culturals per als seus associats.  Preservar els interessos dels veïns i petits negocis del nostre barri. Les persones que van arrancar aquesta aventura, fa uns 16 anys aproximadament, van ser: En Josep Antoni Puig i Rovira, en Ramón Ribas i Forgas, en Jordi Gili i Farrés, na Irene Pallarés, en José Antonio Florencio i Diañez i en Josep Mª Sardà i Boixadera. Abans de que aquest bloc entrés al món internauta, vam poder treballar sota les directrius de la única dona fundadora de la nostra associació: la nostra ex-presidenta na Irene Pallarés. Ella va saber engrescar a les persones que avui estem lluitant amb il·lusió per seguir mantenint viu l\'esperit d\'aquell 24 de desembre del 1.990.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: 8 i 9 MAIG.-CAP DE SETMANA A SORT, RIALP i LLAC DE SANT MAURICI

  1. nuri diu:

    hola vuy informació de la propera excursió gracies

Els comentaris estan tancats.