6 DE MAIG 2010.-INAUGURACIÓ EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA “SALVEM L’ARTESÀ”

Us convoquem a la inauguració de l’Exposició Fotogràfica que farem dins les activitats de la nostra campanya “SALVEM L’ARTESÀ”.

L’acte serà presentat pel fotògraf pratenc , a més de company de junta i soci de l’associació de veïns, en Josep Mª Sardà.

Després d’una curta presentació i de poder gaudir de les fotos exposades, us convidem a fer, juntament amb nosaltres, un brindis amb una copa de cava a favor de la recuperació i rehabilitació, mantenint el seu format de “teatre a la italiana”, d’aquest edifici modernista que ha acompanyat als pratencs des de l’any 1919.

L’exposició serà ala Sala d’Actes de l’Hotel d’Entitats el proper dia 6 de maig a les 19,30 h i estarà oberta al públic totes les tardes, de dilluns a divendres, de les 18 h a les 21 h fins el proper 6 de juliol.

NO T’HO PERDIS! L’ARTESÀ TAMBÉ ÉS TEU !!

Quant a nucliantic

La nostra associació de veïns té els seus orígens un 24 de desembre de 1.990. Un grup de persones van decidir constituir la nostra associació de veïns i es van marcar unes fites de treball:  Col·laborà amb els poders públics per millorar els serveis del barri.  Promoure la celebració de festes i actes culturals per als seus associats.  Preservar els interessos dels veïns i petits negocis del nostre barri. Les persones que van arrancar aquesta aventura, fa uns 16 anys aproximadament, van ser: En Josep Antoni Puig i Rovira, en Ramón Ribas i Forgas, en Jordi Gili i Farrés, na Irene Pallarés, en José Antonio Florencio i Diañez i en Josep Mª Sardà i Boixadera. Abans de que aquest bloc entrés al món internauta, vam poder treballar sota les directrius de la única dona fundadora de la nostra associació: la nostra ex-presidenta na Irene Pallarés. Ella va saber engrescar a les persones que avui estem lluitant amb il·lusió per seguir mantenint viu l\'esperit d\'aquell 24 de desembre del 1.990.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.