EXCURSIÓ AMB BUFFET LLIURE A SOLIUS EL 29/11/2008

Us oferim poder fer una petita excursió el proper dia 29 de novembre, dissabte, per anar agafan gust a nadal. Visita amb nosaltres els pesebres de Solius només per 28 Euros per persona.

El programa de l’excursió serà el següent:

Sortida des d’el punt d’origen, arribada al restaurant i esmorzar buffet lliure amb aigua i vi. ens adelantarem al nadal visitant els pesebres de Solius i tornarem al restaurant per menjar amb un Especial Buffet Lliure de Nadal amb copa de cava i turrons. Tot seguit, i per fer baixar el menjar, podrem gaudir d’un Gran Ball amb música per tothom. I com tot en aquesta vida te un final, tornarem tots junts i contents cap a casa.

No ho dubtis, fes la teva reserva a l’oficina de l’Associació de Veïns el més aviat possible. Gaudim d’un pre-Nadal per tots !!

Quant a nucliantic

La nostra associació de veïns té els seus orígens un 24 de desembre de 1.990. Un grup de persones van decidir constituir la nostra associació de veïns i es van marcar unes fites de treball:  Col·laborà amb els poders públics per millorar els serveis del barri.  Promoure la celebració de festes i actes culturals per als seus associats.  Preservar els interessos dels veïns i petits negocis del nostre barri. Les persones que van arrancar aquesta aventura, fa uns 16 anys aproximadament, van ser: En Josep Antoni Puig i Rovira, en Ramón Ribas i Forgas, en Jordi Gili i Farrés, na Irene Pallarés, en José Antonio Florencio i Diañez i en Josep Mª Sardà i Boixadera. Abans de que aquest bloc entrés al món internauta, vam poder treballar sota les directrius de la única dona fundadora de la nostra associació: la nostra ex-presidenta na Irene Pallarés. Ella va saber engrescar a les persones que avui estem lluitant amb il·lusió per seguir mantenint viu l\'esperit d\'aquell 24 de desembre del 1.990.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: EXCURSIÓ AMB BUFFET LLIURE A SOLIUS EL 29/11/2008

  1. Thanks alot for sharing this with us, was a really interesting post and thanks alot for sharing.

Els comentaris estan tancats.