CAMPANYA “SALVEM L’ARTESÀ” GRAN FESTA FINAL DE LA 1ª PART

Talcom us vam anunciar, el proper dissabte dia 5 de juny celebrarem la Gran Festade la nostra campanya "SALVEM L’ARTESÀ". I si feu un "click" sobre l’enllaç, podreu escoltar l’entrevista que El Prat Radio ha fet a la nostra Presidenta, Rosario Amador, i al nostre Vice-President, Jordi Ibern.
Us esperem a tots demà dissabte 5 de juny http://www.goear.com/listen/da33a5d/entrevista-a-prat-radio-a.-vv.-nucli-antic-del-prat-de-llobregat

[@more@]a les 17,30h a la Plaça de la Vila, davantl’Ajuntament, doncs sortirem darrera d’una pancarta que reclama "SALVEML’ARTESÀ" amb la companyia dels gegants Delta, dels gegants del Sisquet i la Carmeta, dels Diables delPrat i de tots vosaltres en "petita manifestació-cercavila" fins elpatí de l’Artesà.
Al arribar, els més petits gaudiran d’unaXOCOLATADA AMB MELINDROS que si els més grans en volen podran compartir. Aixòpassarà sobre les 18,30h mentre un grup d’animació infantil fa més distret elmoment.
Sobre les 19h, aproximadament, prepararem el BALLAMB EL VALPARAISO DUET i a la mitja part us oferirem un entrepà amb un refresc.
I a partir de les 21,30h, RELAX, música per gaudirde la companyia i del lloc mentre podem admirar un passi de velles fotografiesdel nostre teatre.
US HI ESPEREM A TOTS!! NECESSITEM LA VOSTRA FORÇA!!

Quant a nucliantic

La nostra associació de veïns té els seus orígens un 24 de desembre de 1.990. Un grup de persones van decidir constituir la nostra associació de veïns i es van marcar unes fites de treball:  Col·laborà amb els poders públics per millorar els serveis del barri.  Promoure la celebració de festes i actes culturals per als seus associats.  Preservar els interessos dels veïns i petits negocis del nostre barri. Les persones que van arrancar aquesta aventura, fa uns 16 anys aproximadament, van ser: En Josep Antoni Puig i Rovira, en Ramón Ribas i Forgas, en Jordi Gili i Farrés, na Irene Pallarés, en José Antonio Florencio i Diañez i en Josep Mª Sardà i Boixadera. Abans de que aquest bloc entrés al món internauta, vam poder treballar sota les directrius de la única dona fundadora de la nostra associació: la nostra ex-presidenta na Irene Pallarés. Ella va saber engrescar a les persones que avui estem lluitant amb il·lusió per seguir mantenint viu l\'esperit d\'aquell 24 de desembre del 1.990.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.