L’A.VV.NUCLI ANTIC A 8TV AMB EN JOSEP PUIGBÓ

Aquest dilluns, 29 d’octubre a les 22,00 hores, representants de la junta de la nostra associació de veïns assistiran al programa que presenta i dirigeix en Josep Puigbó a 8TV i que s’anomena “AMICS, CONEGUTS i SALUDATS”. No us ho perdeu, doncs el tema serà:

ENS PRENEN EL PÈL AMB LES INFRAESTRUCTURES?

Zapatero va anunciar que l'AVE arribaria a Barcelona el 21 de desembre.

[@more@]

Ja ningú no s'ho creu. Mentrestant, Catalunya es troba immersa en un autèntic caos per culpa del mal funcionament dels serveis públics relacionats amb el transport i la mobilitat, per unes infraestructures insuficients, algunes de les quals, en poc temps, ja han quedat obsoletes.
Milers de persones viuen cada dia un autèntica epopeia a l'hora de desplaçar-se amb transport públic, però també amb vehicle particular. El mal funcionament del servei de Rodalies de Renfe, els col·lapses continuats a carreteres i autopistes, un aeroport del Prat insuficient, els talls en el subministrament elèctric de l'estiu i, en general, la falta d'informació cap als usuaris, ha acabat amb la paciència de molts ciutadans.
Cada vegada són més les persones que es pregunten si, realment, ens prenen el pèl amb les infraestructures…

Assistiran al programa l'arquitecte Oriol Bohigas, la periodista María Antonia Iglesias, l'advocat Ricard Fernández Déu, l'economista i ex-assessor econòmic del Ministeri d'Obres Públiques i Transports, Germà Bel; el president d'Automovilistas Europeos, Mario Arnaldo i el degà del Col·legi d'Enginyers de Camins de Catalunya, Josep Oriol.

Quant a nucliantic

La nostra associació de veïns té els seus orígens un 24 de desembre de 1.990. Un grup de persones van decidir constituir la nostra associació de veïns i es van marcar unes fites de treball:  Col·laborà amb els poders públics per millorar els serveis del barri.  Promoure la celebració de festes i actes culturals per als seus associats.  Preservar els interessos dels veïns i petits negocis del nostre barri. Les persones que van arrancar aquesta aventura, fa uns 16 anys aproximadament, van ser: En Josep Antoni Puig i Rovira, en Ramón Ribas i Forgas, en Jordi Gili i Farrés, na Irene Pallarés, en José Antonio Florencio i Diañez i en Josep Mª Sardà i Boixadera. Abans de que aquest bloc entrés al món internauta, vam poder treballar sota les directrius de la única dona fundadora de la nostra associació: la nostra ex-presidenta na Irene Pallarés. Ella va saber engrescar a les persones que avui estem lluitant amb il·lusió per seguir mantenint viu l\'esperit d\'aquell 24 de desembre del 1.990.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.