BENVINGUTS AL VOSTRE ESPAI DEL BARRI

Us volem donar la benvinguda a aquest nou espai que a partir d’avui esperem ser capaços de mantenir. És un espai on tots vosaltres podreu anar seguint l’actualitat de la nostra associació de veïns que, últimament, està treballant tant i esperem que ho estiguem fent correctament.

Aquí podreu trobar els nostres butlletins editats per si no us han arribat a casa o no l’heu agafat als expositors que tenim arreu del nostre barri.

En fi, comença una aventura en la que posarem totes les nostres forces per no defraudar a ningú i a cap de nosaltres.

BENVINGUTS A TOTHOM !!!!

[@more@]

Quant a nucliantic

La nostra associació de veïns té els seus orígens un 24 de desembre de 1.990. Un grup de persones van decidir constituir la nostra associació de veïns i es van marcar unes fites de treball:  Col·laborà amb els poders públics per millorar els serveis del barri.  Promoure la celebració de festes i actes culturals per als seus associats.  Preservar els interessos dels veïns i petits negocis del nostre barri. Les persones que van arrancar aquesta aventura, fa uns 16 anys aproximadament, van ser: En Josep Antoni Puig i Rovira, en Ramón Ribas i Forgas, en Jordi Gili i Farrés, na Irene Pallarés, en José Antonio Florencio i Diañez i en Josep Mª Sardà i Boixadera. Abans de que aquest bloc entrés al món internauta, vam poder treballar sota les directrius de la única dona fundadora de la nostra associació: la nostra ex-presidenta na Irene Pallarés. Ella va saber engrescar a les persones que avui estem lluitant amb il·lusió per seguir mantenint viu l\'esperit d\'aquell 24 de desembre del 1.990.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.