DEMANEM LA RETIRADA DELS POSTES DE LA LLUM DEL C/ JOAN MARAGALL

Avui mateix, via e-mail, em demanat al Tinent d’alcalde de Manteniment i Serveis, Sr. Joaquim Bartolomé, la retirada dels postes de la llum que hi ha instal·lats en la vorera del C/ Joan Maragall entre las Rambles i el C/ Gaiter del Llobregat.

Ja fa algun temps, el Sr. Bartolomé va explicar en una reunió amb membres d’aquesta associació que al finalitzar les obres d’urbanització del C/ Isidre Nonell es podrien retirar aquests postes de fusta que, a més de poc estètics, són molestos pels ciutadans i ciutadanes que passen per la vorera amb el cotxet de la compra o amb el cotxet dels nens petits doncs els obliga a baixar i ocupar una part de la calçada reservada al pas dels vehicles.

De no ser possible la retirada d’aquests postes, en aquest moment, demanem al Sr. Bartolomé que ens indiqui l’estat de la situació i que ens doni un plaç d’execució d’aquestes feines.

[@more@]

Quant a nucliantic

La nostra associació de veïns té els seus orígens un 24 de desembre de 1.990. Un grup de persones van decidir constituir la nostra associació de veïns i es van marcar unes fites de treball:  Col·laborà amb els poders públics per millorar els serveis del barri.  Promoure la celebració de festes i actes culturals per als seus associats.  Preservar els interessos dels veïns i petits negocis del nostre barri. Les persones que van arrancar aquesta aventura, fa uns 16 anys aproximadament, van ser: En Josep Antoni Puig i Rovira, en Ramón Ribas i Forgas, en Jordi Gili i Farrés, na Irene Pallarés, en José Antonio Florencio i Diañez i en Josep Mª Sardà i Boixadera. Abans de que aquest bloc entrés al món internauta, vam poder treballar sota les directrius de la única dona fundadora de la nostra associació: la nostra ex-presidenta na Irene Pallarés. Ella va saber engrescar a les persones que avui estem lluitant amb il·lusió per seguir mantenint viu l\'esperit d\'aquell 24 de desembre del 1.990.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.