EXCURSIÓ A BANYOLES i BESALÚ EL 17 DE NOVEMBRE

Una vegada més, l’A.VV. NUCLI ANTIC vol fer que la gent del nostre poble pugui gaudir d’activitats fetes al nostre país i conèixer aquest mateix. Per això hem preparat una excursió a Banyoles i a Besalú el proper dia 17 de novembre. El Preu per persona és de 35 Euros.

Tothom que vulgui informació i fer la seva reserva pot adreçar-se a:

 

VIATGES MARSANS, S. A.   Passatge Rector Martí Pinyol, 2

Telf.: 93-479.39.50 / Fax: 93-479.39.53

Tot seguit os anomenem el planning d’aquest dia . . . .

[@more@]

Una vegada més, l’A.VV. NUCLI ANTIC vol fer que la gent del nostre poble pugui gaudir d’activitats fetes al nostre país i conèixer aquest mateix. Per això hem preparat una excursió a Banyoles i a Besalú el proper dia 17 de novembre. El Preu per persona és de 35 Euros. Tothom que vulgui informació i fer la seva reserva pot adreçar-se a:  

VIATGES MARSANS, S.A.  Passatge Rector Martí Pinyol, 2      Telf.:93-479.39.50 / Fax: 93-479.39.53

Tot seguit os anomenem el planning d’aquest dia . . . .                   

La sortida serà a les 8 del matí del C/ Lo Gaiter del Llobregat en front del Restaurant “Casa Alcalà” amb direcció a Banyoles on tindrà lloc l’esmorzar:

Pa amb tomàquet / Pernil del País / Aigua i Vi / Cafès i mini croissant

Continuarem la ruta, fins arribar a Besalú on farem una complerta visita  de la població: els Banys, la Cúria Reial, el Monestir Benedictí, l’Església de Sant Vicenç, el Pont Fortificat. . . . Un conjunt monumental de gran bellesa que en breu serà declarat patrimoni de la Humanitat.Finalitzada la visita, tornarem a Banyoles, on abans de dinar gaudirem de temps lliure per passejar per marge del Llac Olímpic, fins a l’hora de dinar a un conegut restaurant vora del llac:

Còctel de Benvinguda / Amanida Catalana / Pebrots del Piquillo Farcits de Bacallà / Ànec Mut de Banyoles amb Peres / Copa de Gelat / Pa, Vi i Aigua / Copa de Cava / Coca Dolça i Porrons de Moscatell / Cafès i Licors

Després de dinar, gaudirem d’una agradable estona de ball i xerinola a una de les sales habilitades pel restaurant. Tot fins l’hora acordada que tornarem als nostres punts de sortida donant per finalitzada la nostra “escapada”.

Quant a nucliantic

La nostra associació de veïns té els seus orígens un 24 de desembre de 1.990. Un grup de persones van decidir constituir la nostra associació de veïns i es van marcar unes fites de treball:  Col·laborà amb els poders públics per millorar els serveis del barri.  Promoure la celebració de festes i actes culturals per als seus associats.  Preservar els interessos dels veïns i petits negocis del nostre barri. Les persones que van arrancar aquesta aventura, fa uns 16 anys aproximadament, van ser: En Josep Antoni Puig i Rovira, en Ramón Ribas i Forgas, en Jordi Gili i Farrés, na Irene Pallarés, en José Antonio Florencio i Diañez i en Josep Mª Sardà i Boixadera. Abans de que aquest bloc entrés al món internauta, vam poder treballar sota les directrius de la única dona fundadora de la nostra associació: la nostra ex-presidenta na Irene Pallarés. Ella va saber engrescar a les persones que avui estem lluitant amb il·lusió per seguir mantenint viu l\'esperit d\'aquell 24 de desembre del 1.990.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.