RECOLLIDA DE SIGNATURES PER UNS JARDINS DE ROGER I BADIA MÉS SEGURS

Així donarem suport a la demanda dels veïns que viuen als voltants dels Jardins d'en Roger i Badia per fer sentir la seva veu: 

"L’ Associació de Veïns del Nucli Antic del Prat de Llobregat, juntament amb les persones sota-signants, demanem a l’Ajuntament, i directament a la Sra. Maite Giralt (Via Pública), que retiri les reixes que existeixen al Jardí Roger i Badia per ser refugi d’accions no massa netes i molt molestes per tot el veïnat (drogues, delinqüència, etc).

[@more@]

Hem pogut confirmar aquestes afirmacions amb declaracions pròpies des de la Guardia Urbana del nostre poble i al·legant que "no podem fer-hi res sense denúncies o queixes veïnals" promovem aquesta recollida de signatures per provocar que l’Ajuntament retiri, inicialment, les reixes en qüestió i, posteriorment si fos menester, obrir una roda de debat entre els veïns per poder dissenyar el millor espai d’esbarjo entre tots els principals usuaris. Desitgem ser escoltats, amb la màxima rapidesa, sense haver d’esperar a lamentar algun incident o accident greu."

 

Quant a nucliantic

La nostra associació de veïns té els seus orígens un 24 de desembre de 1.990. Un grup de persones van decidir constituir la nostra associació de veïns i es van marcar unes fites de treball:  Col·laborà amb els poders públics per millorar els serveis del barri.  Promoure la celebració de festes i actes culturals per als seus associats.  Preservar els interessos dels veïns i petits negocis del nostre barri. Les persones que van arrancar aquesta aventura, fa uns 16 anys aproximadament, van ser: En Josep Antoni Puig i Rovira, en Ramón Ribas i Forgas, en Jordi Gili i Farrés, na Irene Pallarés, en José Antonio Florencio i Diañez i en Josep Mª Sardà i Boixadera. Abans de que aquest bloc entrés al món internauta, vam poder treballar sota les directrius de la única dona fundadora de la nostra associació: la nostra ex-presidenta na Irene Pallarés. Ella va saber engrescar a les persones que avui estem lluitant amb il·lusió per seguir mantenint viu l\'esperit d\'aquell 24 de desembre del 1.990.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.