CARTA AL SR.TEJEDOR

Sr. Tejedor,

Una vegada més ens dirigim a vostè des de l’ A. VV. NUCLI ANTIC per fer-li preguntes, exigències i advertències molt clares i molt concretes. Ens dirigim a vostè perquè dins el món dels cecs el guenyo és el rei i vostè és el rei al capdavant d’un equip de govern cec i sord.

[@more@]

1.- Ens ha sobtat molt veure el canvi d’alineació que s’està fent al C/ Major pels operaris sub-contractats per Adif. D’on han de sortir les indicacions per fer aquests canvis? On és el pla urbanístic on són aprovats? Normalment, surten de l’Ajuntament, veritat? Quina persona ha decidit el canvi quan l’octubre passat en Sr. Sergi Alegre va respondre, per escrit, "no existeix cap projecte ni estudi definit ni decidit per part d’aquest Ajuntament" ? Demanem el projecte on es van aprovar aquests canvis.

 

2.- Us exigim que ordeneu una investigació urgent de l’estat del subsòl del C/Major. Es van poder descobrir esvorancs sota les cases d’aquest carrer quan estaven fent les rases per la nova instal·lació de gas. Els únics que van preocupar-se al descobrir-ho, com sempre, van ser els veïns i més quan van veure que els treballadors subcontractats per Adif es van limitar a tapar la rasa amb terra sense omplir els esvorancs amb formigó i sense fer els processos constructius adequats per reforçar els fonaments de tota la zona. Demanem un certificat tècnic on apareguin els resultats de la investigació, per escrit, i on ens assegurin que no hi ha cap risc d’esfondrament.

 

3.- Ja per finalitzar, recordar-li que no queda gens bé quan el màxim mandatari del teu poble surti per la televisió dient que "jo no estava informat dels plans de la Sra. Magdalena Álvarez envers la construcció de l’estació provisional de l’AVE al Prat". No queda gens bé i a més a més, tothom sap que la ignorància no eximeix de la responsabilitat ni de la culpa. Per això, des d’aquesta Associació de Veïns, us volem informar de la situació viscuda no fa masses dies al C/Major. No voldríem que des de l’Ajuntament es tornin a fer declaracions dient que no n’estaven informats i us exigim uns posicionaments clars i unes respostes ràpides per aclarir totes les dubtes i per vetllar per la seguretat dels veïns. De tenir per resposta el vostre silenci, com ens és habitual, farem responsables directes de qualsevol "incident o accident" que pugui passar al C/Major al Sr. Lluís Tejedor com a Alcalde d’El Prat i a tot el seu equip de govern.

 

Quedem a la vostra disposició per qualsevol aclariment i li oferim tota la nostra col·laboració.

Quant a nucliantic

La nostra associació de veïns té els seus orígens un 24 de desembre de 1.990. Un grup de persones van decidir constituir la nostra associació de veïns i es van marcar unes fites de treball:  Col·laborà amb els poders públics per millorar els serveis del barri.  Promoure la celebració de festes i actes culturals per als seus associats.  Preservar els interessos dels veïns i petits negocis del nostre barri. Les persones que van arrancar aquesta aventura, fa uns 16 anys aproximadament, van ser: En Josep Antoni Puig i Rovira, en Ramón Ribas i Forgas, en Jordi Gili i Farrés, na Irene Pallarés, en José Antonio Florencio i Diañez i en Josep Mª Sardà i Boixadera. Abans de que aquest bloc entrés al món internauta, vam poder treballar sota les directrius de la única dona fundadora de la nostra associació: la nostra ex-presidenta na Irene Pallarés. Ella va saber engrescar a les persones que avui estem lluitant amb il·lusió per seguir mantenint viu l\'esperit d\'aquell 24 de desembre del 1.990.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.