PP = POCA ÈTICA + POCA MORAL

No ens agrada gens fer el que estem a punt de fer. Mai sabrem a mans d’aquí haurem d’anar a parar per poder lluitar amb força pels drets i per les necessitats del nostre barri. Mai ens podem casar amb cap partit polític doncs la nostra associació te representants de tots els colors del marc polític municipal actual, de ben segur, però el que no podem consentir sense dir rés és el fet que el Sr. Antonio Gallego es faci seva una proposta que ha nascut arrel d’una idea i acció premeditada a la nostra associació de veïns.

[@more@]

Només dir-vos que en el ple municipal que hi haurà avui mateix el PP presentarà una moció demanant indemnitzacions pels veïns del nucli antic com si ho hagués pensat ell solet. La nostra presidenta va estar parlant amb tots els partits de l’oposició a l’Ajuntament per fer-los saber que entraríem una sol·licitud pel registre per demanar veu en el ple i per demanar explicacions referents a:

1.- Accions que està fent l’equip de govern per aconseguir ajuts econòmics similars als de Sants, El Gornal i Bellvitge.

2.- Accions que està fent l’equip de govern per aconseguir un compromís escrit per part d’Adif on certifiqui la reparació de totes les cases afectades per les obres de l’AVE.

3.- Redacció d’una moció conjunta i consensuada per fer arribar aquestes reclamacions al Ministeri de Foment i al President del Govern d’Espanya.

L’A.VV va entrar la seva instància el dilluns dia 17 de desembre a les 13,00h. (nº 2007046614) i la nostra sorpresa va estar quan ens van informar que el PP, el dia 13 de desembre a les 14,00h. (nº 2007046379), i per la via urgent, va entrar una moció "pròpia".

La nostra Presidenta, Rosario Amador, ha demanat varies vegades que la retirés i al veure la negativa del Sr. Gallego, li va demanar que deixés clar que la proposta havia sortit de l’A.VV. Sincerament, no sabem que és el que farà aquest mateix vespre.

Només volem dir-li que ha estat una acció poc ètica, amb molt poca moral i plena d’interessos polítics ( A la web del PP-Prat ja fa dies que han donat l’exclusiva) Molt malament, Sr. Gallego.

Quant a nucliantic

La nostra associació de veïns té els seus orígens un 24 de desembre de 1.990. Un grup de persones van decidir constituir la nostra associació de veïns i es van marcar unes fites de treball:  Col·laborà amb els poders públics per millorar els serveis del barri.  Promoure la celebració de festes i actes culturals per als seus associats.  Preservar els interessos dels veïns i petits negocis del nostre barri. Les persones que van arrancar aquesta aventura, fa uns 16 anys aproximadament, van ser: En Josep Antoni Puig i Rovira, en Ramón Ribas i Forgas, en Jordi Gili i Farrés, na Irene Pallarés, en José Antonio Florencio i Diañez i en Josep Mª Sardà i Boixadera. Abans de que aquest bloc entrés al món internauta, vam poder treballar sota les directrius de la única dona fundadora de la nostra associació: la nostra ex-presidenta na Irene Pallarés. Ella va saber engrescar a les persones que avui estem lluitant amb il·lusió per seguir mantenint viu l\'esperit d\'aquell 24 de desembre del 1.990.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.