16 DE FEBRER DEL 2008.-CALÇOTADA A BALAGUER

La sortida serà a les 8 del matí de la Plaça de l'Esglesia i un quart d’hora més tard al C/ Lo Gaiter del Llobregat en front del Restaurant "Casa Alcalà" amb direcció a Igualada, Cervera, Tàrrega fins arribar a la comarca de la Noguera on tindrà lloc l'esmorzar:Pa amb tomàquet / Embotit de la Noguera / Aigua i Vi / Cafès i tallats[@more@]

Continuarem la ruta, fins arribar a un dels emblemàtics castells que es troben en aquesta zona, on podrem gaudir d’una visita molt agradable, passejant per tots els seus racons i descobrint la màgia medieval tot acompanyats d’una guia. Descobreix el teu passat vorejant els contorns medievals i clàssics que s’amaguen darrera les fortificacions medievals de Catalunya i viu l’esplendor i elegància de temps passats.Si ens queda temps, podrem fer un petit recorregut per la majestuosa i tradicional població de Balaguer fins a l'hora de dinar per tornar al restaurant:

Calçots i Carxofes / Escudella Barrejada / Xai i Llonganissa amb seques / Crema Catalana / Pa, Vi i Aigua / Copa de Cava / Cafès i Licors

Després de dinar, gaudirem d'una agradable estona de ball i xerinola a una de les sales habilitades pel restaurant. Tot fins l'hora acordada que tornarem als nostres punts de sortida donant per finalitzada la nostra "escapada".

Quant a nucliantic

La nostra associació de veïns té els seus orígens un 24 de desembre de 1.990. Un grup de persones van decidir constituir la nostra associació de veïns i es van marcar unes fites de treball:  Col·laborà amb els poders públics per millorar els serveis del barri.  Promoure la celebració de festes i actes culturals per als seus associats.  Preservar els interessos dels veïns i petits negocis del nostre barri. Les persones que van arrancar aquesta aventura, fa uns 16 anys aproximadament, van ser: En Josep Antoni Puig i Rovira, en Ramón Ribas i Forgas, en Jordi Gili i Farrés, na Irene Pallarés, en José Antonio Florencio i Diañez i en Josep Mª Sardà i Boixadera. Abans de que aquest bloc entrés al món internauta, vam poder treballar sota les directrius de la única dona fundadora de la nostra associació: la nostra ex-presidenta na Irene Pallarés. Ella va saber engrescar a les persones que avui estem lluitant amb il·lusió per seguir mantenint viu l\'esperit d\'aquell 24 de desembre del 1.990.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.