GRAN FESTA INFANTIL AMB BALL POPULAR PELS MAJORS D’EDAT

El dia 24 de maig d’enguany, l’A.VV. s’ha proposat esgotar les forces tant a grans com a petits. Tot això serà posible amb la col.laboració de “L’Artesà” i amb tota la nostra il.lusió em preparat les següents activitats:

Una gran FESTA INFANTIL AMB XOCOLATADA I ENTRETENIMENTS que començarà a les 18 hores al pati del Centre Artesà i, tot seguit, a les 20 hores i pels majors d’edat un BALL POPULAR previ pagament de 3 Euros per gaudir de l’entrada i moure l’esquelet fins que el cos aguanti.Com sempre us diem, us esperem a tots doncs ho fem per tots vosaltres. Fins dissabte 24, amics!!!

Quant a nucliantic

La nostra associació de veïns té els seus orígens un 24 de desembre de 1.990. Un grup de persones van decidir constituir la nostra associació de veïns i es van marcar unes fites de treball:  Col·laborà amb els poders públics per millorar els serveis del barri.  Promoure la celebració de festes i actes culturals per als seus associats.  Preservar els interessos dels veïns i petits negocis del nostre barri. Les persones que van arrancar aquesta aventura, fa uns 16 anys aproximadament, van ser: En Josep Antoni Puig i Rovira, en Ramón Ribas i Forgas, en Jordi Gili i Farrés, na Irene Pallarés, en José Antonio Florencio i Diañez i en Josep Mª Sardà i Boixadera. Abans de que aquest bloc entrés al món internauta, vam poder treballar sota les directrius de la única dona fundadora de la nostra associació: la nostra ex-presidenta na Irene Pallarés. Ella va saber engrescar a les persones que avui estem lluitant amb il·lusió per seguir mantenint viu l\'esperit d\'aquell 24 de desembre del 1.990.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.