REUNIÓ AMB ADIF i AJUNTAMENT A BARCELONA

El proper dia 16 de juny a les 19,30 h., una representació de l’A. VV. NUCLI ANTIC es reunirà amb representants de l’Adif i de l’Ajuntament d’El Prat de Llobregat a les oficines que té Adif al C/ Còrsega, 301-305, 5a. planta.

Els plantejaments de la nostra associació seran la reparació total dels 140 edificis relacionats en l’estudi de la mesa tècnica. Desitgem que aquesta reunió sigui molt més productiva que les últimes a les que ens tenen acostumats les dues administracions i aprofitem per demanar des d’aquí al Sr. Tejedor que exigeixi, juntament amb la gent del seu poble, el mateix desenllaç a l’administració espanyola.

Quant a nucliantic

La nostra associació de veïns té els seus orígens un 24 de desembre de 1.990. Un grup de persones van decidir constituir la nostra associació de veïns i es van marcar unes fites de treball:  Col·laborà amb els poders públics per millorar els serveis del barri.  Promoure la celebració de festes i actes culturals per als seus associats.  Preservar els interessos dels veïns i petits negocis del nostre barri. Les persones que van arrancar aquesta aventura, fa uns 16 anys aproximadament, van ser: En Josep Antoni Puig i Rovira, en Ramón Ribas i Forgas, en Jordi Gili i Farrés, na Irene Pallarés, en José Antonio Florencio i Diañez i en Josep Mª Sardà i Boixadera. Abans de que aquest bloc entrés al món internauta, vam poder treballar sota les directrius de la única dona fundadora de la nostra associació: la nostra ex-presidenta na Irene Pallarés. Ella va saber engrescar a les persones que avui estem lluitant amb il·lusió per seguir mantenint viu l\'esperit d\'aquell 24 de desembre del 1.990.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.