25 D’ABRIL 2009.-EXCURSIÓ A CARCASSONE I PERELADA

L’Associació de Veïns te organitzada una excursió pel proper dia 25 d’abril a LA CIUTAT DE CARCASSONE I AL CASTELL DE PERELADA.

Dia 1: Punt d’Origen – Carcassone – Bahia de Roses

Sortida de la nostra ciutat origen direcció la Jonquera, breu parada per esmorzar (no inclòs) i continuació fins a Carcassona La Citê, la major fortalesa d’Europa. Després de dinar i d’un temps lliure, sortir cap a la Bahia de Roses. Arribada a l’hotel i distribució d’habitacions, sopar i allotjament.

Dia 2: Castell Perelada – Punt d’Origen

Esmorzar a l’hotel i sortida per visitar el Castell de Perelada amb guia local (entrada inclosa). Al finalitzar la visita una degustació de cava ens prepararà per tornar a l’hotel, dinar i després d’una sobretaula, agafar carretera de nou fins el nostre punt d’origen.

TOT AIXÒ NOMÉS PER 112,00.-Euros per persona.

Si vols més informació o fer la teva reserva, acostat fins el despatx de l’A.VV. NUCLI ANTIC.

Quant a nucliantic

La nostra associació de veïns té els seus orígens un 24 de desembre de 1.990. Un grup de persones van decidir constituir la nostra associació de veïns i es van marcar unes fites de treball:  Col·laborà amb els poders públics per millorar els serveis del barri.  Promoure la celebració de festes i actes culturals per als seus associats.  Preservar els interessos dels veïns i petits negocis del nostre barri. Les persones que van arrancar aquesta aventura, fa uns 16 anys aproximadament, van ser: En Josep Antoni Puig i Rovira, en Ramón Ribas i Forgas, en Jordi Gili i Farrés, na Irene Pallarés, en José Antonio Florencio i Diañez i en Josep Mª Sardà i Boixadera. Abans de que aquest bloc entrés al món internauta, vam poder treballar sota les directrius de la única dona fundadora de la nostra associació: la nostra ex-presidenta na Irene Pallarés. Ella va saber engrescar a les persones que avui estem lluitant amb il·lusió per seguir mantenint viu l\'esperit d\'aquell 24 de desembre del 1.990.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.