1ª JORNADES DE SALUT A L’ASSOCIACIÓ (II)

L’Associació de Veïns segueix treballant per poder organitzar i oferir unes Jornades de Salut amb la col·laboració de metges i metgesses de diferents centres mèdics de les rodalies del Prat de Llobregat i aquí us ofereix la segona del 2009.

L’horari d’aquestes sesions formatives, serà de 19h a 21h a la Sala d’Actes de l’Hotel d’Entitats, on tenim la nostra seu.

La segona sessió serà el proper dia 29 de Junyd’enguany a carrec del

Dr. Ramón Mª Condomines (Centre Mèdic Marina – BCN)

 i parlarà i respondrà a totes les qüestions que tinguem referents a

 CARDIOPATIES

Quant a nucliantic

La nostra associació de veïns té els seus orígens un 24 de desembre de 1.990. Un grup de persones van decidir constituir la nostra associació de veïns i es van marcar unes fites de treball:  Col·laborà amb els poders públics per millorar els serveis del barri.  Promoure la celebració de festes i actes culturals per als seus associats.  Preservar els interessos dels veïns i petits negocis del nostre barri. Les persones que van arrancar aquesta aventura, fa uns 16 anys aproximadament, van ser: En Josep Antoni Puig i Rovira, en Ramón Ribas i Forgas, en Jordi Gili i Farrés, na Irene Pallarés, en José Antonio Florencio i Diañez i en Josep Mª Sardà i Boixadera. Abans de que aquest bloc entrés al món internauta, vam poder treballar sota les directrius de la única dona fundadora de la nostra associació: la nostra ex-presidenta na Irene Pallarés. Ella va saber engrescar a les persones que avui estem lluitant amb il·lusió per seguir mantenint viu l\'esperit d\'aquell 24 de desembre del 1.990.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.