19 D’OCTUBRE.-DIA MUNDIAL DE L’ALIMENTACIÓ

Aquest proper dilluns, 19 d’octubre, a les 19,30h i a la sala d’actes de l’Hotel d’Entitats s’ha preparat una xerrada per celebrar el “DIA MUNDIAL DE L’ALIMENTACIÓ”, per descomptat, de la bona  alimentació.

A les 19,30h, us donarà la benvinguda la Marta Mayordomo, regidora de Salut Pública i Consum de l’ajuntament del nostre poble.

I, a les 19,45h, la dietista i infermera de la Fundació Hospital de l’Esperit Sant de Santa Coloma de Gramanet, la Sra. Carmen Sánchez, serà l’encarregada de parlar de “La Cuina de Temporada”

Vosaltres podreu participar en un torn obert de paraules a les 20,45h.

Us convidem a participar en l’activitat organitzada per celebrar aquest dia.

Quant a nucliantic

La nostra associació de veïns té els seus orígens un 24 de desembre de 1.990. Un grup de persones van decidir constituir la nostra associació de veïns i es van marcar unes fites de treball:  Col·laborà amb els poders públics per millorar els serveis del barri.  Promoure la celebració de festes i actes culturals per als seus associats.  Preservar els interessos dels veïns i petits negocis del nostre barri. Les persones que van arrancar aquesta aventura, fa uns 16 anys aproximadament, van ser: En Josep Antoni Puig i Rovira, en Ramón Ribas i Forgas, en Jordi Gili i Farrés, na Irene Pallarés, en José Antonio Florencio i Diañez i en Josep Mª Sardà i Boixadera. Abans de que aquest bloc entrés al món internauta, vam poder treballar sota les directrius de la única dona fundadora de la nostra associació: la nostra ex-presidenta na Irene Pallarés. Ella va saber engrescar a les persones que avui estem lluitant amb il·lusió per seguir mantenint viu l\'esperit d\'aquell 24 de desembre del 1.990.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.