28 d’OCTUBRE.-ASSEMBLEA GENERAL A. VV. NUCLI ANTIC

Per poder passar-vos comptes i explicar-vos, directament, totes les activitats fetes i que estem preparant per tots vosaltres, us convoquem a la nostra propera assemblea general del proper dia 28 d’octubre a la sala d’actes del’Hotel d’Entitas a les 19,30h.

Que tu encara no ets soci? No ho dubtis, vine, trobaràs les portes obertes, i una sol·licitud d’inscripció per fer-te soci o sòcia.

NO HI FALTIS !! ENS INTERESSA LA TEVA OPINIÓ !! 

Quant a nucliantic

La nostra associació de veïns té els seus orígens un 24 de desembre de 1.990. Un grup de persones van decidir constituir la nostra associació de veïns i es van marcar unes fites de treball:  Col·laborà amb els poders públics per millorar els serveis del barri.  Promoure la celebració de festes i actes culturals per als seus associats.  Preservar els interessos dels veïns i petits negocis del nostre barri. Les persones que van arrancar aquesta aventura, fa uns 16 anys aproximadament, van ser: En Josep Antoni Puig i Rovira, en Ramón Ribas i Forgas, en Jordi Gili i Farrés, na Irene Pallarés, en José Antonio Florencio i Diañez i en Josep Mª Sardà i Boixadera. Abans de que aquest bloc entrés al món internauta, vam poder treballar sota les directrius de la única dona fundadora de la nostra associació: la nostra ex-presidenta na Irene Pallarés. Ella va saber engrescar a les persones que avui estem lluitant amb il·lusió per seguir mantenint viu l\'esperit d\'aquell 24 de desembre del 1.990.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.