PER UNA TELEVISIÓ SENSE FRONTERES “Per TV3 al País Valencià”

L’Associació de Veïns s’ha adherit aquest mes de novembre a la Iniciativa Legislativa Popular promoguda per Acció Cultural del País Valencià amb el lema "PER UNA TELEVISIÓ SENSE FRONTERES – Per TV3 al País Valencià".

Us demanem la vostra col·laboració per aconseguir arribar, el més aviat possible, a la xifra de 500.000 signatures. A data de l’onze de novembre, ja s’han recollit 170.000 signatures.

Si voleu més informació, adherir-vos o fer-vos fedataris dirigiu-vos a aquesta web: www.televisiosensefronteres.cat 

 Quant a nucliantic

La nostra associació de veïns té els seus orígens un 24 de desembre de 1.990. Un grup de persones van decidir constituir la nostra associació de veïns i es van marcar unes fites de treball:
 Col·laborà amb els poders públics per millorar els serveis del barri.
 Promoure la celebració de festes i actes culturals per als seus associats.
 Preservar els interessos dels veïns i petits negocis del nostre barri.
Les persones que van arrancar aquesta aventura, fa uns 16 anys aproximadament, van ser:
En Josep Antoni Puig i Rovira, en Ramón Ribas i Forgas, en Jordi Gili i Farrés, na Irene Pallarés, en José Antonio Florencio i Diañez i en Josep Mª Sardà i Boixadera.
Abans de que aquest bloc entrés al món internauta, vam poder treballar sota les directrius de la única dona fundadora de la nostra associació: la nostra ex-presidenta na Irene Pallarés. Ella va saber engrescar a les persones que avui estem lluitant amb il·lusió per seguir mantenint viu l\’esperit d\’aquell 24 de desembre del 1.990.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.