CARTA ALS REIS MAGS D’ORIENT

Ha passat un any més. Un any ple de patiments per moltes families conegudes i desconegudes per nosaltres. La crisi està fent molt de mal i, pel que diuen els “sabis” això encara no ha acabat de baixar. Volem escriure la nostre particular carta als reis mags donat que la loteria no ens ha tocat:

·       Que poguem viure millor i que, realment, tothom ajudi a que la crisi deixi d’afectar a les families treballadores.

 

·       Que d’una vegada per totes, es reparin totes les esquerdes i deficiències provocades per les obres de l’AVE al seu pas pel Prat i deixin de donar sempre la meteixa resposta: “No a lugar”

 

·       Que l’obra il.legal que ens va regalar la “Maleni” la puguem reconduïr, si fos possible, en benefici dels ciutadans i ciutadanes pratenques i que no estigui “morta de risa”.

 

·        Que no fem masses “trapixeos” amb modificacions accelerades i poc necessaries de les normes urbanístiques del nucli antic alPGM, que només beneficien a ves tu a saber.

 

·       I per últim,i ja és massa repetitiu, desitjem que els reis mags aconsegueixin, aquest any sí, que l’equip de govern de l’ajuntament del Prat es posicioni, d’entrada al costat de la gent de la seva ciutat i que deixi de pensar en el “que dirà l’administració”si ho fa. Sigueu valents !!

 BON NADAL i FELIÇ i PROSPER ANY NOU 2010 A TOTHOM !!!

 La Junta

Quant a nucliantic

La nostra associació de veïns té els seus orígens un 24 de desembre de 1.990. Un grup de persones van decidir constituir la nostra associació de veïns i es van marcar unes fites de treball:  Col·laborà amb els poders públics per millorar els serveis del barri.  Promoure la celebració de festes i actes culturals per als seus associats.  Preservar els interessos dels veïns i petits negocis del nostre barri. Les persones que van arrancar aquesta aventura, fa uns 16 anys aproximadament, van ser: En Josep Antoni Puig i Rovira, en Ramón Ribas i Forgas, en Jordi Gili i Farrés, na Irene Pallarés, en José Antonio Florencio i Diañez i en Josep Mª Sardà i Boixadera. Abans de que aquest bloc entrés al món internauta, vam poder treballar sota les directrius de la única dona fundadora de la nostra associació: la nostra ex-presidenta na Irene Pallarés. Ella va saber engrescar a les persones que avui estem lluitant amb il·lusió per seguir mantenint viu l\'esperit d\'aquell 24 de desembre del 1.990.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.