C/ FERROCARRIL-AMPLE EUROPEU

Encara tenim presents els Jocs Olímpics d’enguany i les medalles que ha conquerit l’equip de l’estat, però el nostre ajuntament no ha estat capaç d’aconseguir-ne cap, per mèrits propis, al nostre barri.

Així i tot, no ens extranyaria que es volguessin penjar la medalla de tirar l’antic mur que limitava el C/ Ferrocarril amb les vies del tren i haver fet, en la zona ampliada, zona d’aparcament. OJO! Zona d’aparcament sense acabar d’asfaltar i amb una vorereta reomplerta de terra que, en algunes zones, ja està desapareixent. Però el sorprenent és que només ho han fet en el tram entre C/Enric Borrás i C/Prat, mirant les vies de cara, la banda dreta.

Bé, ho han fet i prou!! Però perquè les medalles siguin de qui han de ser, podeu mirar l’escrit que vam entrar a l’ajuntament el passat 5 de maig d’enguany amb el nº de entrada 2008016131. També està penjat en el nostre bloc a l’apartat d’ “ALBUMS” dins la carpeta “Entrades a l’Ajuntament”.

AA. V. Nucli Antic – Ajuntament d’El Prat            1 – 0

Quant a nucliantic

La nostra associació de veïns té els seus orígens un 24 de desembre de 1.990. Un grup de persones van decidir constituir la nostra associació de veïns i es van marcar unes fites de treball:  Col·laborà amb els poders públics per millorar els serveis del barri.  Promoure la celebració de festes i actes culturals per als seus associats.  Preservar els interessos dels veïns i petits negocis del nostre barri. Les persones que van arrancar aquesta aventura, fa uns 16 anys aproximadament, van ser: En Josep Antoni Puig i Rovira, en Ramón Ribas i Forgas, en Jordi Gili i Farrés, na Irene Pallarés, en José Antonio Florencio i Diañez i en Josep Mª Sardà i Boixadera. Abans de que aquest bloc entrés al món internauta, vam poder treballar sota les directrius de la única dona fundadora de la nostra associació: la nostra ex-presidenta na Irene Pallarés. Ella va saber engrescar a les persones que avui estem lluitant amb il·lusió per seguir mantenint viu l\'esperit d\'aquell 24 de desembre del 1.990.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.