JA TENIM ELS 10 AFORTUNATS QUE VIATJARAN A MADRID !!!

Només volem felicitar als afortunats que durant l’Assemblea General han estat escollits i premiats amb un val per un viatge amb l’AVE des de Barcelona fins a Madrid. Els afortunats són:

Sra. Rosa Pugés, Sr. Jordi Gili, Sra. Mercedes Vizcarri, Sra. Susana Díaz, Sra. Mª Carmen Piñol, Sra. Valentina Guisado, Sr. Josep Solanes, Sr. Ramón Safón, Sr. Josep Vidal i la Sra. Maria Oti.

Quant a nucliantic

La nostra associació de veïns té els seus orígens un 24 de desembre de 1.990. Un grup de persones van decidir constituir la nostra associació de veïns i es van marcar unes fites de treball:  Col·laborà amb els poders públics per millorar els serveis del barri.  Promoure la celebració de festes i actes culturals per als seus associats.  Preservar els interessos dels veïns i petits negocis del nostre barri. Les persones que van arrancar aquesta aventura, fa uns 16 anys aproximadament, van ser: En Josep Antoni Puig i Rovira, en Ramón Ribas i Forgas, en Jordi Gili i Farrés, na Irene Pallarés, en José Antonio Florencio i Diañez i en Josep Mª Sardà i Boixadera. Abans de que aquest bloc entrés al món internauta, vam poder treballar sota les directrius de la única dona fundadora de la nostra associació: la nostra ex-presidenta na Irene Pallarés. Ella va saber engrescar a les persones que avui estem lluitant amb il·lusió per seguir mantenint viu l\'esperit d\'aquell 24 de desembre del 1.990.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.