20 FEBRER 2010.-CALÇOTADA AL TARRAGONÈS

Com comença a ser habitual a la nostra associació de veïns, estem preparant una CALÇOTADA pel proper dissabte dia 20 de febrer.

La sortida tindrà lloc a la nostra ciutat a les 8 hores del matí i quan arribem a la provincia de Tarragona, ens aturarem a esmorzar:

 Embotit variat amb pa amb tomaquet, vi, aigua mineral, cafè o tallat.

Tot seguit, disposarem de temps lliure a la ciutat de Montblanc per poder gaudir i visitar el seu casc antic, declarat conjunt històric-artístic l’any 1948, amb tot el seu recinte amurallat i la seva plaça de la vila.

Després d’agafar “ganona”, anirem al restaurant on gaudirem d’un bon tiberi:

 Calçots i carxofes amb romesco i un porronet de vi negre

Escudella de pagès, Parrillada de carn

Postre de la casa

Pa, vi,aigua mineral, Copa de Cava, cafè i gotes de licor

I per fer baixar tot aquest àpat, ball animadet i a l’hora convinguda, cap a casa que hi manca gent.

 Preu SOCIS: 38,00.- Euros                                                Preu NO SOCIS: 41,00.-Euros

Per més informació i per fer la vostra reserva, ens trobareu pels vespres a partir de les 19 hores al nostre despatx de l’Hotel d’Entitats.

 US HI ESPEREM !!!

Quant a nucliantic

La nostra associació de veïns té els seus orígens un 24 de desembre de 1.990. Un grup de persones van decidir constituir la nostra associació de veïns i es van marcar unes fites de treball:  Col·laborà amb els poders públics per millorar els serveis del barri.  Promoure la celebració de festes i actes culturals per als seus associats.  Preservar els interessos dels veïns i petits negocis del nostre barri. Les persones que van arrancar aquesta aventura, fa uns 16 anys aproximadament, van ser: En Josep Antoni Puig i Rovira, en Ramón Ribas i Forgas, en Jordi Gili i Farrés, na Irene Pallarés, en José Antonio Florencio i Diañez i en Josep Mª Sardà i Boixadera. Abans de que aquest bloc entrés al món internauta, vam poder treballar sota les directrius de la única dona fundadora de la nostra associació: la nostra ex-presidenta na Irene Pallarés. Ella va saber engrescar a les persones que avui estem lluitant amb il·lusió per seguir mantenint viu l\'esperit d\'aquell 24 de desembre del 1.990.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: 20 FEBRER 2010.-CALÇOTADA AL TARRAGONÈS

  1. Asesoramiento gran, práctico y muy necesario*replica lv bags

Els comentaris estan tancats.