DICTAMEN PLENARI COMISSIÓ CÍVICA PATRIMONI BAIX LLOBREGAT SOBRE LES MODIFICACIONS URBANÍSTIQUES AL C/MAJOR I EL SEU ENTORN

Acabem  de incloure dins el nostre apartat de “Al.legacions al PGM”, del menú d’àlbums, el Dictamen que  ha realitzat el Plenari de la Comissió Cívica del Patrimoni del Baix Llobregat referent a la intervenció urbanística que es vol dur a terme sobre el C/ Major i el seu entorn.

Aquesta entitat, va rebre l’alerta sobre les conseqüències que té sobre el C/Major el “Projecte de Modificació Puntual del PGM, Entorn Estació Intermodal i Barri La Seda” de part d’Amics del Prat i va demanar informació complementària a la mateixa entitat Amics del Prat, a la nostra Associació de Veïns i al regidor d’Urbanisme, Territori i Medi Ambient de l’Ajuntament delPrat, en Sergi Alegre.

Després d’haver fet l’estudi, la Comissió Cívica del Patrimoni delBaix Llobregat lamenta “que no s’hagi estat sensible vers el valor històric delC/Major i que no hagi tingut prou en compte la seva posada en vigor” i segueix afirmant que “No obstant, una vegada aprovada la planificació urbanística de la zona, creu que encara és possible introduir elements pal.liatius que ajudin a recuperar la memória del C/Major”

I fa arribar a les parts a qui va demanar informació Amics del Prat, A.VV.Nucli Antic i a l’Ajuntament les seves conclusions fent referència a la necessitat de realitzar certs estudis.

 El poderu trobar a: Àlbums > Al.legacions al PGM > Dictament.

 No us ho perdeu!

Quant a nucliantic

La nostra associació de veïns té els seus orígens un 24 de desembre de 1.990. Un grup de persones van decidir constituir la nostra associació de veïns i es van marcar unes fites de treball:  Col·laborà amb els poders públics per millorar els serveis del barri.  Promoure la celebració de festes i actes culturals per als seus associats.  Preservar els interessos dels veïns i petits negocis del nostre barri. Les persones que van arrancar aquesta aventura, fa uns 16 anys aproximadament, van ser: En Josep Antoni Puig i Rovira, en Ramón Ribas i Forgas, en Jordi Gili i Farrés, na Irene Pallarés, en José Antonio Florencio i Diañez i en Josep Mª Sardà i Boixadera. Abans de que aquest bloc entrés al món internauta, vam poder treballar sota les directrius de la única dona fundadora de la nostra associació: la nostra ex-presidenta na Irene Pallarés. Ella va saber engrescar a les persones que avui estem lluitant amb il·lusió per seguir mantenint viu l\'esperit d\'aquell 24 de desembre del 1.990.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.